Plafond & Wandafwerking

De wandafwerking bepaalt de sfeer van je huis voor een groot deel. Je kunt kiezen voor glad en glanzend of voor een structuur. Met verf en kleur kun je een ruimte warm of juist helder en fris maken. Elke afwerking is samengesteld uit verschillende stoffen en worden ieder op een andere manier gemaakt. Hierdoor geeft elke afwerking weer een andere sfeer. 

Wij kunnen er voor zorgen dat oneffenheden, gaten en scheuren worden weggewerkt en worden voorkomen. Om dat te realiseren, werken wij voor de plafond- en wandafwerking met geavanceerde materialen. Samen met onze expertise en ervaring, weten wij exact hoe uw wanden en plafonds op de juiste manier afgewerkt kunnen worden. Bovendien zijn wij in staat om verschillende technieken te gebruiken, waardoor wij ieder gewenst effect kunnen creëren. 

Glasvezelbehang

 Glasvezel behang is een afwerking van al uw muren en zelfs plafonds kunnen ermee geplakt worden. Als u naar afgewerkt glasvezel behang kijk ziet het  eruit uit alsof al uw muren zijn gestuct. Het voordeel tegenover stucwerk is dat u met glasvezel behang niet gauw last zal hebben van scheuren in uw muren of plafonds. Sommige klanten kiezen  er daarom voor om hun nieuwbouwwoning of bedrijfspand de eerste 15 jaar de muren te behangen met glasvezel behang, dit zodat de eventuele werking van het gebouw opgevangen word en u nooit last van scheuren zult hebben.

En glasvezel behang werk inclusief afwerking is altijd goedkoper als stuc werk inclusief afwerking. Wij brengen glasvezel behang aan voor bestaande en nieuwbouwwoningen, met glasvezel behang weet u zeker dat uw muren altijd een mooie moderne uitstraling hebben. Als na het plakken van de glasvezel behang alles word gekit en afgewerkt zien de muren en/of plafonds eruit alsof ze zijn gestuct! Als glasvezel behang goed word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang.

 

Glasvezel behang ook wel glasweefsel , stuc behang of glasvliesbehang genoemd is een behangsoort bestaande uit geperste en geweven vezels die kunnen afgewerkt met een motief of structuur of juist helemaal glad, alles is mogelijk. Wij werken met het bekende 150 grams glasvezel behang op rollen van 1,06 meter breed. Ons glasvezel behang kan in de loop van de tijd altijd gemakkelijk opnieuw met latexverf behandeld worden. Wij bieden de dienst van glasvezel behang aan in een totaalpakket of op maat, ook hier is alles mogelijk. Wij maken uw muren en plafonds strak en glad voor zeer voordelige prijzen.

Glasvezel behang bieden wij per m2 aan inclusief afwerking van het behangwerk in welke kleur dan ook. U kunt er ook voor kiezen om de afwerking van de latex aan te brengen in bijv zijdeglans of afneembare latex. Wij werken alleen met top merken zoals Sigma en Sikkens. Bij ons bent u altijd verzekerd van top kwaliteit glasvezel behang. In ons totaalpakket zitten alles kosten verwerkt zo staat u achteraf nooit voor een verrassing.

Behang

Behang is een mooie en veelzijdige manier om een nieuwe look te creëren in je huis en is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Zo heb je retro behang, klassiek behang, behang voor in de kinderkamer, oud behang en modern behang.

Trendy behang is tegenwoordig weer helemaal in de mode. Dit bewijst ons trendy behang, dat nu te verkrijgen is in moderne, retro of barok ontwerp. U kunt zelf goed bepalen wat voor soort behang het beste bij uw inrichting en stijl zou passen. Het kan zijn dat u door zo veel keus aan het twijfelen bent gebracht door de verschillende soorten behang, dan kunt u ervoor kiezen om eerst glasweefselbehang aan te brengen. Dit behang dient als ondergrond en beschermt uw muren tegen slijtplekken en scheuren.

 

Het maakt niet zoveel uit wat voor soort behang u kiest, wel is het zeer belangrijk dat uw behang netjes en met geduld op uw muren worden aangebracht. Omdat dit een lastig karwei is, kunt u dit het beste laten doen door ervaren behangers. Alleen op die manier bent u verzekerd van het beste resultaat. De professionele behangers kunnen zeer kundig uw behang verwijderen van uw muur.

Muurverf

Er zijn heel veel soorten muurverf te verkrijgen, maar welke is geschikt voor jouw? Hieronder geven we je meer informatie over de verschillende soorten muurverf die er zijn. Je kunt voor meer informatie ook via ons contact formulier ons een vraag stellen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, net als de offertes die je aanvraagt.

Diverse soorten muurverf op een rijtje:

 

Latex muurverf:

Latex is het meest neutraal en in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Deze verfsoort is bijna op elk oppervlak te gebruiken, behalve ‘speciale’ muren of plafonds. Laat je hier door ons goed over informeren. Latex is simpel in onderhoud en gemakkelijk te beschilderen. Het geeft niet af als je het afneemt met water en is simpel aan te brengen op veel oppervlakten.

Acryllatex muurverf:

Dit is ook een latex-soort, alleen qua samenstelling weer net iets anders. Deze verfsoort is te herkennen aan een lichte- eiglanskleurige gloed. Deze muurverf is goed schoon te maken en gemakkelijk in het gebruik.

Vinyllatex muurverf:

Wil je een vochtige ruimte laten schilderen met grote temperatuurverschillen? Dan is vinyllatex de oplossing. Deze verfsoort is bestand tegen vochtigheid en zeer gemakkelijk af te nemen. Ook is deze verf goedkoper, dan de normale latexverf.

Veegvaste muurverf:

Van veegvaste muurverf werd vroeger veel gebruikgemaakt. Deze verfsoort bestaat uit water en kalk, is goedkoop en van zeer matige kwaliteit. Wil je weten of er veegvaste verf op je muur zit, strijk er dan met een vinger langs. Zit er een witte laag op je vinger, dan is de verf op de muur veegvast. Verwijder deze veegvaste verf eerst geheel en grondig van de muur, zodat de nieuwe verf goed kan hechten. Doe je dit niet zorgvuldig genoeg, dan heb je grote kans dat de nieuwe latexverf gaat bladderen en kan je weer opnieuw beginnen.

Andere soorten muurverf:

Heb jij een oppervlak in je huis met veel beschadigingen? Ook dan zijn er speciale muurverven te verkrijgen. Laat hier nooit een nieuwe laag overheen verfen, zonder de oude laag verwijderd te hebben. Grote kans dat de nieuwe latexverf er dan even snel weer afkomt.

Soorten muurverf informatie en prijzen opvragen

Heb je een oppervlakte die geschilderd moet worden? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend via onze contact pagina om advies/informatie of een offerte.