Over Ons

Door de jaren heen is het bedrijf groter geworden maar toch klein gebleven. Groter geworden omdat wij met de tijd meegaan en direct inspelen op innovaties binnen de markt. Investeringen worden gedaan omwille van onze klanten. Schildersbedrijf CeesBakker werkt met hoogwaardige materialen en de beste leveranciers. Klein gebleven omdat onze buitendienst slechts 5 medewerkers telt. Allen met jarenlange ervaring, waardoor vakkundig schilderwerk gegarandeerd wordt.

Dankzij onze gedrevenheid en klantgerichtheid is onze onderneming succesvol actief op zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Waarom voor bedrijven?

Korte lijnen, een totaalaanbod bieden, dicht bij klanten staan, vakmanschap. Dat zijn punten die de werkwijze van Schildersbedrijf CeesBakker duidelijk omschrijven. Wij zien de problemen van onze opdrachtgevers keer op keer als een uitdaging en gaan altijd voor het perfecte resultaat.

Op basis van onze bevindingen verkregen uit een persoonlijk gesprek volgt een offerte die in de meeste gevallen technisch onderbouwd is door ons of een van onze vooraanstaande verfleveranciers. Wij lichten deze offerte bij voorkeur persoonlijk toe. Wanneer een project aangenomen wordt, heeft u als opdrachtgever te maken met één projectverantwoordelijke waardoor de communicatielijnen kort blijven. Dé kracht van een kleine organisatie.

Graag maken wij met u een afspraak zodat u zelf de kracht van onze organisatie kunt ontdekken.

Waarom voor Particulieren?

Schildersbedrijf CeesBakker helpt u graag met het geven van kleuradvies voor binnen en buiten.
Een kleur kiezen voor bijvoorbeeld de woonkamer kan een moeilijke keuze zijn, maar zeer zeker een persoonlijke keuze.

Schildersbedrijf CeesBakker weet wat kleuren doen met een ruimte, en zeker wat het doet met de mens. Wij houden bij het advies rekening met de persoonlijke wens, maar natuurlijk ook met de inrichting. Dit samen zorgt ervoor dat er een persoonlijke stijl en sfeer word gecreëerd.

Niet minder belangrijk is de buitenzijde van uw woning, gegarandeerd geven goed onderhouden buitengevels een meerwaarde aan uw kostbare bezit, dus onze tip is "onderhoud regelmatig uw buitengevels of laat dit door een Erkend Schildersbedrijf doen"

Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk kleuradvies en de uitvoering hiervan, neem hier contact met ons op!